jueves, 23 de febrero de 2012

D'aquí a l'estrella més propera

Seus sobre molsa verda, que s'alimenta del sol. Dorms en una flor vermella, que t'oxigena les ferides i et fa més blanc el somriure. Descanses sobre les flames verdes d'una palmera desperta i esperes amb calma que algun dia el primer de tots nosaltres descobreixi també la molsa que es desviu pel sol, la flor que de nit revifa, les flames verdes de les palmeres que no són d'enlloc.

Sabíem que marxaves. Els iris que et feien teu no havien estat mai d'aquest món. Sabem que vius dins el sol, on fa temps vas néixer i que ens hi tens convidats per preguntar-nos si ens enfada que hagis marxat i perquè et portem l'equipatge que et vas deixar per haver fet les maletes tan de pressa. Sabem que allà no despertes els veïns a cop de baqueta, perquè la gent és ara ben lluny d'on tu bateges el nou so de la llum, que crèiem tan silenciosa. T'has esfumat com només ho hauries pogut fer tu: a corre-cuita i sense donar-nos els temps que necessitavem per petonejar-te les bones nits de tots al front.

Gràcies, una altra vegada, per deixar-me tastar allò que no sabia que desitjava. Gràcies i bona nit, fins que tornem a trobar-nos, Pablo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario